Vrijgezellen feest

Maak van het vrijgezellenfeest iets bijzonders door samen te gaan Lasergamen!

Informatie Lasergame
Openingstijden
Tarieven en arrangementen

Lasergame Coevorden is de plek voor een vrijgezellenfeest!

Gezellig met de hele groep ontvangen worden onder genot van een kop koffie/thee/cappuccino. Plak cake of appeltaartje. Of ben je met de groep al stap verder en heb je meer trek in een biertje of wijntje? Het kan allemaal!

Samen de spannende, en al opwarmende stoere korte instructie video bekijken. Ons verhaal met specifieke uitleg aanhoren EN DAN!!!!!!! bedrijfsfeest
Zien wij jullie veranderen in het gedrag van vele jaren terug, fanatiek, strategie, energie adrenaline en spanning alles komt weer naar boven. JA JA, ook bij de grote mannen onder ons.

Wij gaan lasergamen in de grootste lasergame area die Nederland rijk is. Maar liefst 2.000 m² in 3 hoogte niveaus waar je elkaar blijvend onder vuur kunt nemen en waar de licht-, rook-, en geluidseffecten en de laserstralen van je familieleden je letterlijk van boven tot onder en van links naar rechts om de oren vliegen.

Ook kunnen wij op afstand de vrijgezel even beetje of heel erg plagen. Wij kunnen namelijk op afstand zijn lasergamepak laten trillen, spreken, laten zingen, harde geluiden, ringtones, etc. laten maken, zodat iedereen precies kan horen waar hij zit. En inderdaad, hier is voor hem/haar geen spelen meer aan.
De schietschijf is geboren, want hij/zij denkt dat alle pakken deze geluiden en trillingen maken, maar dit is uiteraard niet zo. Dus! Tien tegen een.
Onder het genot van een frisdrankje , biertje of wijntje kun je in de pauzes de spanning en de scores met elkaar delen. Voor de inwendige mens hebben wij keuzes van eenvoudige snacks (bittergarnituren) tot kip/varken schnitzels, spareribs enz.

Vergeet je score niet te claimen via Lasermaxx. Ben jij de beste speler van onze arena?tip midgetgolfTIP! Bij mooi weer kun je tegen een meerprijs van € 5,00 lasergame combineren met outdoor westerngolf.

Openingstijden

Alleen op afspraak


Maandag - Gesloten
Dinsdag - Gesloten
Woensdag - Vanaf 18.30 uur geopend
Donderdag - Vanaf 18.30 uur geopend
Vrijdag - Vanaf 18.30 uur geopend
Zaterdag - Vanaf 18.30 uur geopend
Zondag - Gesloten

In de vakantie regio noord alle dagen geopend vanaf 19.00 uur.
Wel graag eerst even bellen voor een afspraak telefoonnummer +31(0)639701535
Buiten deze tijden en dagen zijn er alleen, ‘s avonds en in overleg met ons, mogelijkheden voor grotere groepen (minimaal 25 pers).

Ook voor speciale wensen/arrangement samenstelling enz. kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Organisatorisch is het wel mogelijk om ook met kinderen vanaf 7 jaar mee te spelen in de avonduren.
TARIEVEN

Lasergamen voor personen vanaf 7 jaar t/m 99 jaar

- 1 x 20 minuten lasergamen: € 9,95 p.p.
- 2 x 20 minuten lasergamen: € 18,50 p.p.
- 3 x 20 minuten lasergamen: € 27,00 p.p.

ARRANGEMENTEN
lasergameThree in one: € 13,50 p.p.
- 1 x 20 minuten lasergamen
- 1 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn (alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
- 1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)

lasergameFive in one: € 24,00 p.p.
- 2 x 20 minuten lasergamen
- 2 x consumptie: koffie/thee, fris, bier of wijn (alcoholische dranken vanaf 18 jaar en ouder)
- 1 x bittergarnituur (3 stuks p.p.)

ARRANGEMENT MET KORTING
lasergame Combideal met Escaperoom Coevorden
Deze bevindt zich op 700 meter afstand van onze lasergame area, dit is te voet ongeveer 5 minuten lopen. Bij een reservering voor Lasergamen en de Escaperoom krijg je 10% KORTING op beide arrangementen en deze zijn beide bij ons te boeken.
tip midgetgolfTIP! Bij mooi weer kun je tegen een meerprijs van € 5,00 lasergame combineren met outdoor westerngolf.